Social update

Wesly Bronkhorst zegt 'ja' tegen zijn Raquel

foto: Sterren NL
  1. Nieuwschevron right
  2. Wesly Bronkhorst zegt 'ja' tegen zijn Raquel

Wesly Bronkhorst en zijn Raquel zijn afgelopen weekend samen in het huwelijksbootje gestapt. “Ik straal vandaag van oor tot oor, zo gelukkig ben ik”, vertelde de volkszanger aan Shownieuws.

De ceremonie

'Onze fantastische dag! Wij zijn getrouwd!'. Op zijn Instagram deelt Wesly beelden van de mooie bruiloft. De ceremonie werd gehouden in Maarssen. Zodra hij Raquel aan zag komen lopen raakte Wesly geëmotioneerd. “De tranen kwamen toen meteen al. Het was mijn grootste wens om met deze vrouw in het huwelijk te treden. Het gevoel dat ik bij haar heb, heb ik nog weinig gevoeld.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Daar was jij

Tijdens de bruiloft zong Wesly zijn kersverse vrouw toe met een zelfgeschreven lied. “Voor dit moment had ik een lied geschreven. Ik heb dat gedaan, omdat ik mijn gevoel het beste kwijt kan in muziek. Daar was jij, heb ik het genoemd. Ik bezing daarin onze liefde en geluk. Dat kwam wel even binnen bij de gasten.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bellen met Wesly

Tijdens de Emilie Op Volle Toeren show, belde Emilie met Wesly Bronkhorst om hem te vragen naar de magische dag. Benieuwd wat hij te vertellen heeft? Beluister het fragment hieronder.