Social update

De Bauers keren terug met 'De Bauers - 20 jaar later'

foto: Ruud Baan
  1. Nieuwschevron right
  2. De Bauers keren terug met 'De Bauers - 20 jaar later'

Twintig jaar geleden volgde heel Nederland de zanger en zijn jonge gezin. Frans en Mariska Bauer, hun twee jonge zoons en zijn prille carrière waren de ingrediënten voor één van de succesvolste real life soaps van ons land. Hoe gaat het er nu, 20 jaar later, aan toe? Nu de vier jongens inmiddels jong-volwassen zijn en Frans als zanger alles heeft bereikt waar hij van droomde? In De Bauers – 20 jaar later is het wel en wee van de familie te zien in hun nieuwe vorm.

De Bauers

Hoewel Frans en Mariska op veel vlakken nog precies hetzelfde in het leven staan, heeft de tijd in huize Bauer niet stilgestaan. Twee van de vier zoons hebben inmiddels een relatie en de jongens zijn hard bezig met het opbouwen van een eigen leven.

En dan Frans zelf. De mijlpaal van 50 jaar doet heel wat met hem en maakt hem ook wel onzeker. Hij realiseert zich dat het leven eindig is en een goede gezondheid niet iets is wat je zomaar voor lief moet nemen. Ook staat Frans steeds meer stil bij het feit dat je dromen en doelen niet te ver vooruit moet schuiven. Voor Frans zijn dat nogal uiteenlopende wensen, van een EHBO-cursus met zijn gezin tot het maken van een romantisch reisje naar Rome met Mariska.

Uitzending

Ben jij benieuwd naar het avontuur van de Bauers? Kijk dan vanaf donderdag 4 april om 20.35 naar De Bauers - 20 jaar later bij AVROTROS op NPO1.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.