Social update

Jaap Reesema brengt nummer uit met Gavin DeGraw

foto: cd-hoes Laat me nooit meer los
  1. Nieuwschevron right
  2. Jaap Reesema brengt nummer uit met Gavin DeGraw

Jaap Reesema brengt vandaag een wel héél bijzondere single uit, namelijk een samenwerking met niemand minder dan Gavin DeGraw.

Laat me nooit meer los

Jaap leerde Gavin kennen via zijn vrouw Kim Kötter en sindsdien hebben de twee samen in een studio in Nederland het nummer 'Laat me nooit meer los (Never let me go)' opgenomen. De Amerikaanse zanger werd genomineerd voor een GRAMMY Award en scoorde wereldwijd multi-Platina hits als 'Chariot', 'I don't want be' en 'Not over you'.

Jaap is ontzettend trots op de internationale versie van zijn single 'Laat me nooit meer los': "Ik heb altijd al tegen Gavin DeGraw opgekeken en sinds ik hem via Kim heb ontmoet volgen we elkaar op social media. Het randje op zijn stem, zijn soul, het is iets waar ik alleen van kan dromen. Toen bedacht ik me: Hoe gaaf zou het zijn om samen een track uit te brengen. Omdat ik nu de connectie had, heb ik een Nederlands-Engels nummer geopperd en hij zei meteen: "let's go!". Soms moet je een beetje een grote mond hebben om je dromen waar te kunnen maken, maar het is natuurlijk echt bizar en te gek dat dit is gebeurd. Gavin DeGraw is een wereldster van formaat dus ik ben superblij en dankbaar dat we dit nummer nu samen uitbrengen."

Quote

Soms moet je een beetje een grote mond hebben om je dromen waar te kunnen maken

Jaap Reesema

Ook Gavin is blij met de track: "Jaap en ik zijn al jarenlang vrienden en we praten al een tijdje over een samenwerking vanwege onze wederzijdse bewondering voor elkaar. Ik ben zo blij dat het nu eindelijk gaat gebeuren!"

Luister hier naar de samenwerking van Jaap en Gavin:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.