Social update

Mart Hoogkamer keert terug in Ahoy

foto: Rosoriginal
  1. Nieuwschevron right
  2. Mart Hoogkamer keert terug in Ahoy

Mart Hoogkamer geeft opnieuw een concert in Rotterdam Ahoy.

Via social media laat Mart weten dat hij op 15 april 2023 wederom een groot concert geeft. "Wat ben ik hier trots op", schrijft de zanger op zijn tijdlijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vorig jaar overtreffen

Sterren NL DJ Emilie Sleven belde vanmiddag met Mart om te vragen naar de plannen voor zijn concert in Ahoy. "Ik wil dat het nóg beter is dan vorig jaar", aldus de zanger. Een andere show, zo wil hij bijvoorbeeld geen zwembad dit jaar maar andere attributen. Hij wil de mensen verrassen.

Zo had Emilie ook nog een ideetje voor Mart, namelijk een duet met zijn vriendin Jennifer. Jennifer gaf namelijk een voorproefje van haar zangkunst in Mart's televisie programma: Mart op de Piste. Of Jennifer het ook eens is met dit idee weet Mart nog niet, al zou hij het wel fantastisch vinden. We zullen er volgend jaar achter komen in Ahoy! Beluister het hele gesprek hieronder terug.

Mart Hoogkamer staat in 2023 opnieuw in Ahoy: "Ik wil het nóg beter dan vorig jaar"

Youtube

Dit jaar gaf hij ook al twee concerten, welke uitgezonden zijn door AVROTROS. Mart gaat er ongetwijfeld weer een groot feest van maken. Check alle optredens van dit jaar op het Youtube-kanaal van Sterren NL.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.