Nieuws

Robert van Hemert wint de Hollandse Nieuwe

foto: Sterren NL // Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Robert van Hemert wint de Hollandse Nieuwe

Robert van Hemert heeft het SBS-programma De Hollandse Nieuwe op zijn naam gezet.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Finale

In een zinderende laatste uitzending zong Robert eerst een duet met jurylid Samantha Steenwijk. Samen zongen ze Ik meen 't van André Hazes, wat hem een plek opleverde in de finale van het programma. Ook Pascal Redeker, die Jij bent zo zong met presentator Jeroen van der Boom, mocht in de finale nog voor de laatste keer laten zien wat hij in huis heeft.

Het laatste huis

Uiteindelijk koos de jury, bestaande uit René Froger, Samantha Steenwijk en Danny de Munk, voor Robert als nieuw talent en is hij nu bekroond tot Hollandse Nieuwe. Zijn lied Het laatste huis, dat hij als finalenummer zong, komt uit als single. En als klap op de vuurpijl treedt hij dit jaar op bij Toppers in Concert.

Gefeliciteerd, Robert!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Duet met Mart Hoogkamer?

Emilie Sleven belde vanmiddag met Robert van Hemert in haart programma. Omdat Robert van Hemert de oom is van Mart Hoogkamer, vroeg Emilie ook of er een duetje op de planning staat met Mart.

Quote

Zeg nooit nooit. Ik ben heel trots op wat Mart allemaal bereikt heeft, maar wil niet meeliften op zijn succes. Ik ga me eerst focussen op mijn eigen carrière.

Robert van Hemert

Luister hier naar het fragment: