Nieuws

Concert Quido van de Graaf op Spotify

foto: Woods Fotografie
  1. Nieuwschevron right
  2. Concert Quido van de Graaf op Spotify

Het mag dan al drie maanden geleden zijn dat Quido van de Graaf zijn live concert gaf in de Koninklijke Schouwburg van Den Haag. Voor de zanger voelt het nog als gisteren. “Dat euforische gevoel raak ik nooit meer kwijt, het was echt een droom die uitkwam!”

Live in het theater

Om deze droom te delen met zijn fans is het complete concert uitgebracht op Spotify. Een album waar Quido niet alleen zijn bekende songs laat horen, maar de fans ook verrast met een aantal nummers die je niet direct bij hem zou verwachten.

Quido: “Het nagenieten doe ik nog steeds, zeker nu ik het concert al een paar keer heb teruggehoord. Iedere keer ben ik verrast, het voelt alsof ik er weer zelf sta. Wat een succes! Ik had niet gedacht ooit in deze prachtige schouwburg te mogen staan. Tot de laatste stoel uitverkocht en een geweldig publiek. Dat ik op deze avond alles heb gegeven om mijn fans de avond van hun leven te geven, is op het album overduidelijk te horen. En misschien wel net zo belangrijk: ik heb er zelf ook van genoten en hoop dat de sfeer ook overgebracht wordt op dit album van mijn concert in de Koninklijke Schouwburg van Den Haag!”

Quote

Het nagenieten doe ik nog steeds, zeker nu ik het concert al een paar keer heb teruggehoord.

Quido over zijn concert op Spotify

Spotify

Het hele concert is hier te beluisteren:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.