Naar homepage
Nieuws

Hansen Tomas verslaat zijn eigen monsters

foto: Woods Fotografie // Sterren NLfoto: Woods Fotografie // Sterren NL
  1. Nieuwschevron right
  2. Hansen Tomas verslaat zijn eigen monsters

Hansen Tomas heeft in tien jaar tijd zowel de pieken en de dalen van het artiestenleven aan den lijve ondervonden. Van de weg naar de top met veel hits en nationale bekendheid. Maar ook de strijd met de extreme druk om te presteren, de drugs en het daaropvolgende verval. De afgelopen jaren heeft hij hard gewerkt aan zijn herstel om weer te kunnen doen wat hij het liefste doet: muziek maken. Op 1 oktober releaset hij zijn eerste persoonlijke plaat: Monsters.

Monsters

Met de single Monsters geeft Tomas zich helemaal bloot en ontstond heel natuurlijk.

Quote

In een schrijfsessie vertelde ik aan één van de auteurs waarom ik de afgelopen jaren off the radar was en dat ik iedere dag, elke keer opnieuw, het gevecht aanga met mijn verleden en dat ik mijzelf soms in lastige situaties begeef.

Hansen Tomas

Voor Hansen is Monsters daarom een soort overwinning op de afgelopen jaren. Hij is trots dat hij er weer staat en de monsters aan het verslaan is. Het nummer is samen met Oliver de la Rosa en Leon Sherman geschreven.

Ervaringen delen

Door wat Hansen heeft meegemaakt als mens en artiest weet hij als geen ander wat voor gevaren er op het pad liggen van beginnende artiesten. De verlokkingen, de foute adviseurs en de verkeerde keuzes. Deze ervaring wil hij graag delen. Zijn missie is om jonge talenten door zijn bijzondere verhaal te gidsen en ze te laten leren van zijn fouten en verkeerde beslissingen. Samen met zijn management heeft hij een programma ontwikkeld waarmee hij langs popscholen, muziek- en dj-opleidingen zal toeren.

Quote

Ik ben vastberaden om jonge talenten te behoeden voor het maken van verkeerde keuzes. Daar weet ik als ervaringsdeskundige inmiddels wel het nodige van. Als je jong bent en er komt van alles op je af moet je stevig in je schoenen staan. Ik weet hoe dat voelt en lever graag mijn bijdrage om jonge artiesten te helpen.

Hansen Tomas

Monsters is vanaf 1 oktober te streamen via de bekende streamingsdiensten.