Naar homepage
Nieuws

Rob de Nijs stopt met optreden

  1. Nieuwschevron right
  2. Rob de Nijs stopt met optreden

Rob de Nijs (76) stopt met optreden, dat maakt de zanger dinsdag bekend in de Telegraaf. Rob heeft onlangs te horen gekregen dat hij lijdt aan de ziekte van Parkinson en heeft daarom besloten te stoppen met optreden.

"Het is natuurlijk dramatisch nieuws. Maar we zijn er niet door platgewalst. Eerst wel, nu weer overeind gekrabbeld en het gaat weer", zegt Rob de Nijs tegen de Telegraaf. Rob de Nijs kwam onlangs nog in het nieuws nadat hij tijdens een optreden van het podium was gevallen.

Afscheidstour

Rob de Nijs stopt niet meteen met optreden en verwacht nog ongeveer een jaar op het podium te staan. “Het is niet anders, lieve mensen. Aan alles komt een eind. En het einde van mijn carrière kondig ik hierbij aan”, vertelt Rob. “Ik hoop dat ik de tijd en de kracht heb om dat op een mooie manier af te kunnen sluiten.”

Muziekfeest

Afgelopen december stond Rob de Nijs op het Muziekfeest van het Jaar. Tijdens dit oudejaarsconcert zong de zanger een medley met al zijn grote hits. Benieuwd hoe dat er uit ziet? Check de video hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.