Nieuws

Tino Martin lanceert zijn nieuwe album ‘Voor iedereen’

  1. Nieuwschevron right
  2. Tino Martin lanceert zijn nieuwe album ‘Voor iedereen’

Een bijzondere dag voor Tino Martin; vandaag heeft de zanger zijn nieuwe album genaamd ‘Voor iedereen’ gelanceerd. Op het album zijn maar liefst 17 tracks te vinden, waaronder de hits ‘Zij weet het’ en ‘Loop niet weg’.

Tino laat weten erg trots te zijn op zijn nieuwe album. “Ik ga alleen maar voor het beste resultaat en ben blij dat het weer is gelukt.”, schrijft de zanger op zijn website.

“Zelf vind ik de songs iets steviger en voller dan in mijn voorgaande albums. Ik hoop dat het wachten de moeite waard was en wens iedereen veel luisterplezier en vooral: geniet ervan!”

Vandaag zijn er ook een aantal videoclips online gekomen van nummers die op het album staan. Bekijk de videoclip van Recht uit mijn hart hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Theatertour

Om de release van zijn nieuwe album te vieren, tourt Tino Martin komend najaar (coronaproof) door heel Nederland. Zo is de zanger te zien in de Jaarbeurs in Utrecht, AFAS Live in Amsterdam en Ahoy Rotterdam. Tijdens de show laat Tino nummers horen van zijn nieuwe album, maar ook zijn grote hits.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto: AVROTROS/ Ben Houdijk