Naar homepage
Nieuws

Claudia de Breij roept op: Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder

  1. Nieuwschevron right
  2. Claudia de Breij roept op: Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder

Claudia de Breij heeft iedereen in Nederland opgeroepen om op Bevrijdingsdag om 16.55 uur het nummer 'Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder' te zingen. Sterren NL Radio doet mee!

Op dinsdag 5 mei vieren we 75 jaar vrijheid. Normaalgesproken zijn er verspreid over het land allerlei festiviteiten en bevrijdingsfestival, maar deze gaan uiteraard dit jaat niet door.

Om toch verbonden met elkaar te zijn, is Claudia de Breij het initiatief gestart om heel Nederland Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder van Ramses Shaffy te laten zingen.

Roxeanne Hazes maakt eigen versie

Het Nationaal Comité 4 en 5 mei steunt de oproep van Claudia. Roxeanne Hazes, die dit jaar ambassadeur is van de vrijheid, is gevraagd om dit nummer ook te zingen. Zij maakte, samen met haar muzikanten, ieder vanuit hun eigen huis, deze mooie versie. (De tekst gaat verder onder de video.)

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sterren NL doet mee!

Ook Sterren NL Radio omarmt dit initiatief en zal dinsdag om 16.55 uur in de Jan Paparazzi Show het nummer van Ramses Shaffy draaien. Zing je ook mee? Je kunt het nummer hier oefenen:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto's: ANP