Nieuws

Julia van Helvoirt over House of Talent: “Ik heb er ontzettend om moeten lachen”

  1. Nieuwschevron right
  2. Julia van Helvoirt over House of Talent: “Ik heb er ontzettend om moeten lachen”

Julia van Helvoirt werd bij het grote publiek bekend na haar deelname aan House of Talent. Woensdagmiddag was Julia te gast bij Sterrenlunch op Sterren NL Radio en vertelde over haar ervaringen in het realityprogramma.

Julia stond in House of Talent bekend als de volkszangeres van het programma. Met hits als Proost!, Achteraf en het duet met Frans Duijts heeft Julia een goede indruk gemaakt.

Op de vraag of Julia alle uitzendingen heeft teruggekeken reageert ze: “Nee, niet alles. Ik moest wel lachen, soms zie je dat een zin uit week één wordt geplakt achter een uitspraak uit week drie. Ik huil bijvoorbeeld opeens om iets heel anders dan daadwerkelijk gebeurd was”, aldus Julia.

Beluister het fragment hieronder.

Het leven na House of Talent

Is er nu iemand die Julia nu bij de hand pakt om samen Nederland te veroveren? “Die is er zeker”, aldus Julia. “Ik kan er nog niet veel over zeggen, maar deze week komt dat naar buiten.”

"We zijn ook bezig met het uitbrengen van een carnavalsnummer. Proost!, maar dan in een carnavalsuitvoering. Met een bass eronder.", laat Julia weten.

Afgelopen december stond Julia op het Muziekfeest van het Jaar. Bekijk het optreden hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.