Concerten

Terugkijken: Henk Poort in Carré

foto: Paul Bergen // ANPfoto: Paul Bergen // ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Terugkijken: Henk Poort in Carré

Afgelopen weekend kon je genieten van de concertregistratie van Henk Poort in Koninklijk Theater Carré. Heb je de uitzending gemist? Geen stress! Bekijk hem hieronder terug.

In de voorstelling Helden, vanuit Koninklijk Theater Carré, ontmoeten we de voorbeelden en inspiratiebronnen van Henk Poort. Dat zijn de helden van het Jordaanlied (Willy en Johnny), de helden van de opera en de helden uit zijn persoonlijk leven. Kortom, in Henk Poort in Carré klinken de mooiste songs uit opera, musical en het Nederlands repertoire.

Helden uit de Jordaan

Henk Poort is een ras-Amsterdammer en groeide op met liedjes uit de Jordaan. Het is dan ook niet gek dat Willy Alberti en Johnny Jordaan tot zijn helden toebehoren. In de voorstelling zitten dan ook meerdere liedjes van deze muzieklegendes.

Beste Zangers

Tijdens het programma Beste Zangers maakte Henk veel indruk met het nummer 'Phantom of the Opera' dat hij samen met wereldster Floor Jansen zong. Dit duet mag uiteraard niet ontbreken tijdens de voorstelling, dus samen zingen ze het nog een keer in Carré.

Uitzending

Zaterdag 15 januari om 14.25 uur op NPO1

Na afloop van de uitzending kun je alle optredens terugkijken op ons Youtube-kanaal!