Naar homepage
Nieuws

André Hazes geeft over twee weken een concert in de Ziggo Dome

foto: ANP KIPPA • LEVIN DEN BOER
  1. Nieuwschevron right
  2. André Hazes geeft over twee weken een concert in de Ziggo Dome

We hebben er lang op moeten wachten, maar binnenkort kunnen we misschien weer naar een concert! Op zondag 7 maart staat André Hazes in de Ziggo Dome, waar hij een concert geeft voor een beperkt aantal mensen.

Het concert is een onderdeel van Back to Live, een serie events om te testen hoe festivals en concerten plaats kunnen vinden tijdens de coronacrisis.

In een bubbel

De Ziggo Dome zal niet vol zitten tijdens het concert. In totaal zijn er 1300 bezoekers welkom, die worden verdeeld in verschillende bubbels. Daarnaast moeten de bezoekers een coronatest doen en wordt de temperatuur bij het binnenkomen opgenomen. De kaartverkoop voor het evenement start morgen om 12:00 uur.

Meerdere evenementen

Naast het concert van André Hazes vindt er op 6 maart een dance-event plaats in de Ziggo Dome met onder anderen Sunnery James & Rian Marciano, Sam Feldt, Lucas & Steve en Lady Bee.

Een week later vinden er op het festivalterrein in Biddinghuizen een twee testfestivals plaats waar onder anderen Maan, Chef'Special, De Staat en Jett Rebel optreden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.