Nieuws

Documentaire André Hazes bijna te zien

foto: ANP KIPPA • LEVIN DEN BOER
  1. Nieuwschevron right
  2. Documentaire André Hazes bijna te zien

Oktober wordt een spannende maand voor André Hazes, want vanaf 20 oktober komt zijn documentaire op Videoland online.

Quote

Ik kan niet wachten om mijn ware verhaal eindelijk met jullie te delen

André Hazes

In de vijfdelige serie is het leven van de artiest te zien. De documentaire gaat een dag eerder, op 19 oktober, in premiere in Koninklijk Theater Tuschinski.

Twee jaar gevolgd

Een cameraploeg heeft de 28-jarige zanger veertien maanden gevolgd, waardoor zijn dagelijks leven in beeld wordt gebracht.

In de documentaire gaat het naast zijn voormalige problemen met alcohol en drugs, ook over het overlijden van zijn vader en welke invloed dit heeft gehad op de relatie met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne.

Ware verhaal

André Hazes kan zelf niet wachten om zijn ware verhaal met de rest van Nederland te delen.

Zo schrijft hij op Instagram: "Twee jaar lang ben ik gevolgd in misschien wel de moeilijkste periode uit mijn leven. Ik ben de strijd aangegaan met mijzelf en heb er alles aan gedaan mijn leven te herpakken. Ik vind het heel spannend, maar kan tegelijkertijd niet wachten om mijn ware verhaal eindelijk met jullie te delen.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Steun

Monique, ex-partner en moeder van zoontje Dré, steunt André op Instagram: "Dapper, kwetsbaar, sterk en trots!''

Ook zijn moeder Rachel is enorm trots op haar zoon: "Lieve Dré, ik weet als geen ander hoe diep jij hebt gezeten. Soms moet je van ver komen om te beseffen hoe mooi het leven wel kan zijn. Ik ben zo ongelofelijk trots op jou schat wat je overwonnen hebt en hoe je weer in het leven staat. Ik denk dat niemand zich kwetsbaarder op had kunnen stellen door dit allemaal met het publiek te delen. Hou van jou, heel veel."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.