Naar homepage
Nieuws

LIVE: Emilie Sleven in de race om een Online Radio Award

  1. Nieuwschevron right
  2. LIVE: Emilie Sleven in de race om een Online Radio Award

Vandaag worden de Online Radio Awards uitgereikt. Onze eigen DJ Emilie Sleven is genomineerd voor één van de awards, in de categorie ‘Beste presentator’. De awardshow begint vanaf 16:00u en is online te volgen.

UPDATE: 16.30 uur

Emilie is helaas niet in de prijzen gevallen. De award voor Beste Presentator ging naar Bastiaan Meijer van de podcast PodBast. In PodBast spreekt Bastiaan met succesvolle mensen over hun weg naar de top. Hoe gaan zij om met kritiek en wat kun je van ze leren? Gefeliciteerd, Bastiaan!

<iframe src="//rrr.sz.xlcdn.com/?account=DutchMediaWeek&amp;file=bluestage_transcoded&amp;type=live&amp;service=wowza&amp;output=player" width="100%" height="100%" frameborder="0" seamless="" allow="autoplay; fullscreen" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

ZIE JE DE PLAYER NIET? KLIK DAN HIER OM DE SHOW TE BEKIJKEN (vanaf 16u) >>

Emilie is de enige vrouw tussen de genomineerden en neemt het onder anderen op tegen Michiel Veenstra, Tim op het Broek, Bas Louissen en Bastiaan Meijer.

Instagram Story take-over

Emilie neemt vanmiddag het Instagram-account van Sterren NL over. In de story’s neemt ze ons mee naar de awardshow en geeft je een kijkje achter de schermen.