Nieuws

Frans Bauer in duet met 'Zwarte Cross-fenomeen' Tante Rikie

foto: Sterren NL/ Woods Fotografie
  1. Nieuwschevron right
  2. Frans Bauer in duet met 'Zwarte Cross-fenomeen' Tante Rikie

Frans Bauer hintte er al een tijdje op: de zanger zou een duet uitbrengen met een heel bijzonder iemand. Met wie? Dat hield de zanger nog eventjes geheim.

Vandaag is het dan zover. Frans Bauer is in duet gegaan met Tante Rikie, het fenomeen van de Zwarte Cross. Met Hoofd, schouders, knie en teen hoopt het duo een grote hit te scoren.

Toppers

“Gedurende mijn carrière had ik de eer te mogen optreden met artiesten als Julio Iglesias, Vader Abraham, Marianne Weber en Sieneke. Stuk voor stuk toppers. Tot voor klort had ik niet durven dromen om Tante Rikie aan deze lijst te mogen toevoegen”, aldus Frans Bauer.

Of Frans twijfelde toen hij werd benaderd om dit nummer met Tante Rikie op te nemen? “Ik twijfelde geen moment toen ik werd gevraagd om haar te eren tijdens haar afscheid in verband met haar pensioen”, vertelt Frans.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Droom komt uit

Tante Rikie, hét fenomeen van de Zwarte Cross, besloot in 2019 haar draagstoel aan de wilgen te hangen. Toch had Rikie nog één droom: een duet uitbrengen met haar favoriete zanger Frans Bauer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Emilie Sleven belt met Frans

Emilie Sleven belde vrijdagmiddag in haar show met Frans om te vragen hoe dit duet tot stand is gekomen en vooral ook... waar heeft hij dat mooie pak vandaan?

Frans Bauer neemt duet op met 'Zwarte Cross-fenomeen' Tante Rikie