Nieuws

Maan emotioneel op Instagram: “Ze huilt, maar ze huilt”

  1. Nieuwschevron right
  2. Maan emotioneel op Instagram: “Ze huilt, maar ze huilt”

Zangeres Maan heeft gistermiddag een emotioneel bericht gedeeld op haar social media. Op de foto is te zien dat Maan in tranen is. “Ze huilt maar ze huilt. Dat is soms ook de realiteit en ook belangrijk om te uiten, in plaats van alleen maar lach foto’s”, schrijft ze.

“Ik had net Dua Lipa mogen interviewen (red. een Amerikaanse popster), mijn grote idool. Ik ging er naar toe met het gevoel dat dit het gaafste kon zijn die ik in de komende tijd zou doen”, schrijft Maan op social media. “Ik was zo zenuwachtig, dat het uiteindelijk niet zo lukte als ik had gewild.”

Toen het interview met Dua Lipa voorbij was kon Maan alleen maar terug denken aan de dingen die niet zo goed gingen: “Ik bleef haken op de dingen die niet zo goed gingen. Een soort rupsje nooit genoeg én nooit genoeg voor mezelf”, aldus Maan. “Niet alles gaat zoals je zou willen. ‘Laat het los’”, sluit de zangeres af.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Onder de foto steken veel collega-artiesten Maan een hart onder de riem. Zo reageren onder anderen Suzan en Freek, Kraantje Pappie en John Ewbank onder de foto.