Nieuws

Mart Hoogkamer en Donnie brengen duet uit

foto: YouTube Maradonniefoto: YouTube Maradonnie
  1. Nieuwschevron right
  2. Mart Hoogkamer en Donnie brengen duet uit

Donderdag hebben Donnie en Mart Hoogkamer hun duet Bieber van de kroeg uitgebracht.

Donnie legt uit dat Bieber van de kroeg een metafoor is voor super lekker gaan. Dat je die ene persoon bent op een feest of in de kroeg en van een drankje krijg je nooit genoeg. Begrijp je!?

Justin Bieber en Ed Sheeran

De dag voordat Donnie de studio in zou gaan, belde Mart hem toevallig op. “Ik zat in de schuur met uitzicht op de frituur en we hadden een conversatie van een klein anderhalf uur. We kregen een idee en besloten om de dag erna samen de studio in te gaan. Toen zei mijn producer Arno Krabman dat Mart eigenlijk wel een beetje op Justin Bieber lijkt, waarop mijn neef zei dat ik wel een beetje op Ed Sheeran lijk. Zo is het haakje ontstaan waar het jasje op is komen te hangen”, vertelt Donnie.

Quote

Toen zei mijn producer Arno Krabman dat Mart eigenlijk wel een beetje op Justin Bieber lijkt, waarop mijn neef zei dat ik wel een beetje op Ed Sheeran lijk.

Donnie

Clipopname

Mart Hoogkamer: “We hebben het nummer eigenlijk in hele korte tijd opgenomen. Ik denk dat het opnemen van de videoclip langer duurde. Zowel tijdens het inzingen, als opnemen van de clip lagen we continu in een deuk. Het resultaat is echt te gek en we zijn er super trots op. Hopelijk gaat het nummer door het hele land gedraaid worden”.

Quote

Het resultaat is echt te gek en we zijn er super trots op.

Mart Hoogkamer

Videoclip

Volgens Donnie en Mart is de hilarische videoclip vergelijkbaar met een korte komediefilm. De clip is geregisseerd door de veelgeprezen regisseur Véras Fawaz en vertelt het verhaal van twee beste vrienden die hun droom leven. Check de clip hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.