Naar homepage
Nieuws

Guus Meeuwis komt opnieuw met Groots Junior

  1. Nieuwschevron right
  2. Guus Meeuwis komt opnieuw met Groots Junior

Guus Meeuwis zal net als vorig jaar een Groots met een zachte G-concert organiseren voor kinderen. De tweede editie van Groots Junior vindt plaats op 10 juni in het Philips Station in Eindhoven.

Voor dit concert krijgt Guus Meeuwis hulp uit onverwachte hoek. Zes kinderen uit Nederland, ookwel het Junior Managementteam, adviseren de Brabander bij de voorbereidingen. “Groots Junior was vorig jaar zo onwijs leuk, dat we niet lang hebben getwijfeld om het nog een keer te doen", vertelt Guus Meeuwis.

Het artikel gaat verder onder de video.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gastoptredens

Bij Groots Junior zijn ook gastoptredens. Zo zullen onder anderen Suzan & Freek en Kraantje Pappie op het podium staan in het PSV-stadion.

Groots Junior zal in het teken staan van UNICEF. Guus Meeuwis is ambassadeur van UNICEF en wil met het concert voor kinderen aandacht vragen voor het werk van de organisatie die zich inzet voor kinderrechten.

Foto omslag: ANP


Tijdens het concert wordt er rekening gehouden met jonge bezoekers. Zo zijn er voldoende zitplaatsen en is er genoeg ruimte om te dansen. De show zal in het teken staan van het repertoire van Guus Meeuwis, afgewisseld met optredens van gastartiesten.