Nieuws

Waylon geeft concert met liedjes van eigen bodem

foto: ANP Kippa // Paul Bergenfoto: ANP Kippa // Paul Bergen
  1. Nieuwschevron right
  2. Waylon geeft concert met liedjes van eigen bodem

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 november 2021 kleurt Ahoy Rotterdam in de kleuren rood, wit en blauw voor het concert van Waylon. Het is dan voor de vijfde keer dat de artiest in Ahoy te zien is met een eigen show.


Liedjes van eigen bodem

Speciaal voor het eerste lustrum kiest Waylon voor liedjes van eigen bodem. Van Kleine jongen van André Hazes tot Radar Love van Golden Earring en Laat me van Ramses Shaffy. Voor 2021 is de keuze dus op de vaderlandse muziek gevallen.

Waylon: "Ik heb dit jaar een Top 1000 waaruit ik kan putten, maar daarbij komen ook veel liedjes van Nederlandse makelij voorbij. We hebben een rijke pophistorie, met in het verleden ook internationale successen als Venus van Shocking Blue en Radar Love van Golden Earring, die hoog in de internationale hitlijsten zijn geëindigd. Verder zijn onze DJ’s vandaag de dag ware exportproducten. Maar ook het Nederlandstalige lied kent natuurlijk vele klassiekers. Ik heb laatst met veel plezier Laat me van Ramses Shaffy gezongen en wat te denken van het repertoire van André Hazes? Kortom, genoeg ingrediënten voor een avondvullend programma.”

Humberto

Bij de talkshow Humberto gaf Waylon zondag een klein voorproefje. Hij zong Het kleine café aan de haven van Vader Abraham:

foto: screenshot RTL4

Waylon - Het kleine café aan de haven