Naar homepage
Nieuws

Bigband maakt eigen versie van 10.000 luchtballonnen van K3

  1. Nieuwschevron right
  2. Bigband maakt eigen versie van 10.000 luchtballonnen van K3

De bigband 'UB2 Union' heeft een bijzondere remix gemaakt van de hit '10.000 luchtballonen' van K3.

De muzikanten speelden ieder voor zich vanuit hun eigen huis de muziek in en vervolgens zijn de K3 stemmen van het originele nummer eraan toegevoegd. Hanne, Marthe en Klaasje waren blij verrast met de nieuwe versie van hun allereerste single en maakten daarom samen met de bigband een vernieuwde clip in kerstsferen bij het nummer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

K3 daagt nu iedereen thuis uit om ook hun eigen remake te maken van '10.000 luchtballonnen'. Alle muzikanten, koren, bands, fanfares, zangers en andere muzikale talenten kunnen nu ook hun eigen versie maken van '10.000 luchtballonnen'. Van rock tot pop en van opera tot rap: alles mag!

Op de website van Studio 100 kan de originele muziek worden gedownload, zodat iedereen hier vanuit huis mee aan de slag kan gaan. Alle unieke varianten op het nummer kunnen vervolgens worden gedeeld met de hashtag #SamenK3. Met dit initatief hoopt K3 de mensen thuis met elkaar te verbinden door middel van muziek.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Over bigband UB2 Union

De UB2 Union bigband is ontstaan uit de Koninklijke fanfare l'Union van Londerzeel in België en staat sinds 2005 onder de leiding van Claude De Maertelaere. Ze hebben opgetreden bij verschillende grote evenementen en wonnen in 2014 de Nationale Bigband wedstrijd van Muziek mozaïek te Gent. UB2 Union heeft met verschillende artiesten mogen optreden, waaronder Belle Perez, Clouseau, Tutu Puoane, De Romeo's, Peter van De Velde en meer.