Sterren NL Radio

Ray Benjamin over deelname The Voice: “Het lijkt me sterk dat dit nog doorgaat”

  1. Nieuwschevron right
  2. Ray Benjamin over deelname The Voice: “Het lijkt me sterk dat dit nog doorgaat”

Twee weken geleden was Ray Benjamin te zien in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van The Voice of Holland. Nadat vorige week alle vreselijke geruchten rondom de talentenjacht boven water zijn gekomen, is het nog maar de vraag of dit seizoen nog doorgaat.

Emilie Sleven belde vanmiddag met de zanger om te vragen hoe het met hem gaat en hoe het nu verder gaat met zijn deelname aan The Voice.

Sprakeloos

“Ik werd zaterdagochtend door mijn vader gebeld. Hij vertelde mij dat ik maar eens op mijn socials moest kijken. Toen ik alle berichten over The Voice las, was ik even sprakeloos”, aldus Ray Benjamin.

“Het is belangrijk dat wanneer er dingen achter de schermen gebeurd zijn die niet door de beugel kunnen, dat die worden opgelost. Want dat mag niet.”

Hoe nu verder?

Op de vraag of Ray al iets heeft gehoord vanuit het programma reageert Ray: “Ik heb nog niets gehoord. Ik heb alleen een mailtje gekregen waarin stond dat RTL het ging onderzoeken en daar moeten we het mee doen”, vertelt de zanger.

“Het enige wat ik weet is dat ik door ben naar The Battles en dat die show al is opgenomen. Maar met de huidige gang van zaken en het nieuws wat allemaal naar boven komt, lijkt het me sterk dat het seizoen nog doorgaat”, vertelt Ray.

Sterren NL Paradeplaat

Twee weken geleden scoorde Ray Benjamin de Sterren NL Paradeplaat met zijn nieuwe single Oh wat ben je mooi. Check de videoclip van dit nummer hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.