Sterren NL Radio

Peter Beense en Danny van Ingen toegevoegd aan de playlist!

foto: screenshot Youtubefoto: screenshot Youtube
  1. Nieuwschevron right
  2. Peter Beense en Danny van Ingen toegevoegd aan de playlist!

De nieuwe singles van Peter Beense en Danny van Ingen zijn toegevoegd aan de playlist van Sterren NL Radio.

Peter Beense - Is er dan niets meer

Na ‘Het voelt goed’, waarin Peter Beense met z’n dochter Melanie de goede dingen van het leven bezong, komt de rasechte Amsterdammer nu met een ballad die wankelende relaties aan de kaak stelt. "Het is een gevoelig nummer met inhoud. Vooral nu zitten mensen elkaar op hun nek. In deze probleemtijd gebeuren er veel dingen in huwelijken. Het is voor velen een moeilijke periode, zeker als je thuis gesodemieter hebt. Dat zijn dingen die elke dag de waarheid zijn bij een hoop mensen. Gelukkig blijf ik daar, na een relatie van ruim 38 jaar, nog steeds van verschoond," aldus Peter. Frank Verkooyen is verantwoordelijk voor de tekst en arrangement van Is er dan niets meer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Danny van Ingen - Dromen achterna

Dromen achterna is de eerste single van Danny van Ingen. De productie is in handen van Edwin van Hoevelaak. “Ik had twee jaar geleden niet durven dromen dat ik met mensen van dit kaliber mocht samenwerken. Het is één van de vele dromen die nu al zijn uitgekomen”, aldus Danny.

Danny deed in 2020 mee aan het SBS-programma Hit the Road, waar hij bij Edsilia Rombley in de auto op spectaculaire wijze Kleine Jongen van André Hazes zong. In november van hetzelfde jaar werd hij tot winnaar uitgeroepen van het Demo Panel bij de Buma NL Awards.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.