Naar homepage
Sterren NL Radio

De nieuwe Paradeplaat van deze week!

foto: singlehoes 'Hef je glas'
  1. Nieuwschevron right
  2. De nieuwe Paradeplaat van deze week!

Deze week hebben Marco Borsato, Rolf Sanchez en John Ewbank de Paradeplaat te pakken met hun nieuwe single. Zet je radio op Sterren NL!

Marco Borsato, Rolf Sanchez en John Ewbank - Hef je glas

Na het grote succes van hun eerste nummer Een moment brengen ze een tweede nummer uit. Na dit gevoelige nummer vonden de mannen het tijd om een nummer te maken, waarbij alle remmen los konden gaan en dat is zeker gelukt. Het nummer Hef je glas is een echte meezinger waarbij je niet stil kan blijven staan!

#HEFJEGLAS

Toen het nummer werd uitgebracht gingen de terrassen open en werden de versoepelingen ingezet. Momenteel kunnen we dus op het terras ons glas heffen en daar maken Marco en Rolf goed gebruik van.

Om de horeca te ondersteunen en hun nummer te promoten hebben zij de actie #HEFJEGLAS bedacht. Via social media kunnen de volgers laten weten bij welke horecazaak zij langs moeten komen om een middag het team te komen versterken. Zie je het al voor je? Marco tapt een lekker koud biertje of schenkt een wijntje in en Rolf brengt het onder muzikale begeleiding naar je tafel, hoe leuk is dat?

Hef jij je glas bij het luisteren van dit nummer?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.