Sterren NL Radio

Dit is de nieuwe programmering van Sterren NL Radio!

foto: Elvin Boer // Sterren NLfoto: Elvin Boer // Sterren NL
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is de nieuwe programmering van Sterren NL Radio!

Na een afwezigheid van 27 jaar komt het legendarische radiospel Vijftig Pop of een Envelop vanaf maandag 10 januari terug op de Nederlandse radio. AVROTROS-dj Emilie Sleven speelt het spel iedere maandag, woensdag en vrijdag met een kandidaat. Het maakt deel uit van een geheel nieuwe programmering op NPO Sterren NL Radio, waarbij contact met de luisteraar het sleutelwoord is.

Vijftig Pop of een Envelop

In Vijftig Pop of een Envelop moet de kandidaat een vraag over muziek, actualiteit of een algemene vraag beantwoorden. Bij een goed antwoord heeft de deelnemer een keuze tussen €50 of uit één van de honderd enveloppen. Emilie Sleven blaast het spel nieuw leven in tijdens haar dagelijkse show op NPO Sterren NL Radio tussen 12.00 - 15.00 uur.

Emilie Sleven heeft er erg veel zin om aan de slag te gaan met 50 Pop of een Envelop:

Quote

Het is een legendarisch item en ben vereerd dat ik 50 Pop of een Envelop terug mag brengen op de radio. Hopelijk kan ik veel mooie prijzen uitdelen aan de luisteraars van Sterren NL Radio.

Emilie Sleven

Het iconische radiospel werd vanaf 1979 uitgezonden op Hilversum 3, later Radio 3 en werd gepresenteerd door radio-icoon Tom Mulder. Vijftig Pop of een Envelop was met meer dan 3,5 miljoen luisteraars het best beluisterde radiospel ooit op de Nederlandse radio.

Programmering

Vijftig Pop of een Envelop maakt deel uit van de gloednieuwe programmering van NPO Sterren NL Radio.

Joost Strootman, eindredacteur AVROTROS Sterren NL Radio, is erg blij met de nieuwe programmering. “We zijn als NPO Sterren NL Radio de afgelopen jaren al fors gegroeid en met deze nieuwe programmering zetten we de volgende stap. Met onder andere de terugkeer van Vijftig Pop of een Envelop, de comeback van de Gouden Uren, de nieuwe ochtendshow van Chantal Hutten en bestaande successen zoals het programma van Jan Paparazzi zullen we onze luisteraars nog beter bedienen.

foto: Sterren NL

De nieuwe programmering van Sterren NL Radio

De programmering op NPO Sterren NL Radio ziet er vanaf maandag 10 januari als volgt uit: AVROTROS-dj Chantal Hutten presenteert iedere werkdag tussen 07.00 - 09.00 uur de ochtendshow. Ze draait lekker veel muziek en zorgt voor gezelligheid om de dag goed te starten.

Ook de Gouden Uren keert terug op NPO Sterren NL Radio. Corné Klijn presenteert het programma iedere werkdag tussen 9.00 - 12.00 uur. Je hoort drie uur lang de beste Nederlandse producties uit de 60's, 70's, 80's, 90's, zeroes en van nu. Van Frans Bauer tot de Golden Earring, van The Cats tot Sieneke en van Ramses Shaffy tot BLØF. De Favoriete Top 3 van een luisteraar is zoals vertrouwd weer een onderdeel van de show.

Na de Gouden Uren met Corné Klijn en de show van Emilie Sleven hoor je van maandag tot en met donderdag de Jan Paparazzi Show tussen 15.00 - 18.00 uur en op vrijdagmiddag neemt Perry Kramps plaats op dat tijdstip achter de microfoon.

Het weekend begint met De Schatkamer, waarin Jan Paparazzi de allergrootste pareltjes van de Nederlandse muziekgeschiedenis draait. Hierna hoor je Perry Kramps tussen 10.00 - 13.00 uur. In de middag kun je van 13.00 - 16.00 uur luisteren naar Emilie Sleven (zaterdag) en Chantal Hutten (zondag).

Sterren NL Top 25

Het vlaggenschip van Sterren NL Radio, de Sterren NL Top 25, verhuist naar zaterdag 16.00 - 18.00 uur. Corné Klijn presenteert de langstlopende Nederlandstalige hitlijst van de Nederlandse radio. De Sterren NL Top 25 is een wekelijkse chart met de populairste Nederlandstalige tracks van dit moment. De lijst wordt samengesteld op basis van airplay, streaming data van Spotify en plays op YouTube.

Waar te beluisteren?

Sterren NL Radio is te beluisteren via DAB+ en de website!