Sterren NL Radio

Tino Martin, André Hazes en Sophie Straat genomineerd voor Edisons in categorie Hollands

foto: Woods Fotografiefoto: Woods Fotografie
  1. Nieuwschevron right
  2. Tino Martin, André Hazes en Sophie Straat genomineerd voor Edisons in categorie Hollands

Chantal Hutten heeft vanmorgen op Sterren NL Radio de genomineerden bekendgemaakt voor de Edisons in de categorie Hollands. André Hazes, Tino Martin en Sophie Straat maken kans op de Edison.

Chantal belde met de drie gelukkigen om ze te verrassen met hun nominatie:

Juryrapport: Tino Martin – Voor iedereen
Met dit album, met maar liefst 17 songs die vooral emotie en blijheid laten horen, markeert Martin zijn succes bij een steeds breder publiek. Voor Iedereen is live met een grote band in de studio opgenomen, hierdoor is de dynamiek hoorbaar en is er sprake van een hedendaagse sound.

Juryrapport: Sophie Straat – ’t Is niet mijn schuld
Deze EP met 5 liedjes doet vooral verlangen naar meer. Straat zingt principiële smartlappen vol actualiteit tegen woningnood, racisme en seksisme. Frustratie en humor komen in de songs samen maar de boodschap is uiteindelijk serieus. Origineel en puur in zijn soort.

Juryrapport: André Hazes – Thuis
Het turbulente leven van André Hazes was de ultieme inspiratie voor dit album. Alle facetten van zijn leven komen in de songs aan bod en daarmee werd Thuis zijn meest persoonlijke album tot nu toe. De openheid in teksten en onderwerpen zijn herkenbaar voor een groot publiek. En, ook fijn, alles loopt tóch goed af.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.