Sterren NL Radio

Mart Hoogkamer: ''Ik ga weer de theaters in"

foto: Sterren NL
  1. Nieuwschevron right
  2. Mart Hoogkamer: ''Ik ga weer de theaters in"

Het was weer een vrolijke middag in de Jan Paparazzi Show. Mart Hoogkamer was te gast in de studio! Hij vertelde over zijn single Doe mij 'n rondje en een aankomende theatertour.

Nieuwe muziek

Dat André Hazes een grote inspiratiebron is voor Mart Hoogkamer, is waarschijnlijk geen grote verrassing. Vanaf jongs af aan is Hazes bij Mart thuis de basis. Geen verrassing dus dat enkele singles op zijn aankomende album een 'Hazes sausje' bevatten.

''Ik wil gewoon muziek uitbrengen wat ik leuk vind. Het is natuurlijk een hele uitdaging om muziek te blijven maken wat de mensen om je heen leuk vinden. Ik probeer het op mijn eigen manier te zingen maar ik gooi wel de sausjes van André er overheen,'' aldus Mart. Rond oktober/november zal het nieuwe album van Mart Hoogkamer uitkomen.

Doe mij 'n rondje

De nieuwe single van Mart heet Doe mij 'n rondje en is geschreven door Emile Hartkamp en Billy Dans. "Toen ik dit hoorde vond ik het echt een Hazes sound. Ik ben er blij mee en trots op. Het liedje past ook bij mij."

Benieuwd naar het vrolijke nummer? Bekijk dan de clip hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Theatertour

Zijn nieuwe muziek is niet het enige nieuwtje waar Mart over kwam vertellen. Er komt namelijk een gloednieuwe theatertour aan! "Toen ik bij de theatertour van Yves Berendse was, begon het bij mij te prikkelen. Het is zo mooi om al die mensen te zien staan. Toen heb ik een paar belletjes gepleegd en nu gaat er een theatertour van mij komen."

Muziekfeest op het Plein

Lang wachten op een optreden van Mart hoeven we niet. Mart staat namelijk volgende week woensdag op het Muziekfeest op het Plein in Zeewolde.

Alvast een beetje voorpret beleven? Bekijk dan de video van het Muziekfeest op het Plein in Waalwijk hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.