Naar homepage
Muziekfeest van het Jaar

Het Muziekfeest van het Jaar 2020 verplaatst naar 2021

  1. Nieuwschevron right
  2. Het Muziekfeest van het Jaar 2020 verplaatst naar 2021

Het gezelligste en muzikaalste oud en nieuw feest, het Muziekfeest van het Jaar, wordt verplaatst naar 2021. Door maatregelen die getroffen zijn om het coronavirus tegen te gaan is er besloten het Muziekfeest te verplaatsen naar volgend jaar.

Alle gekochte tickets voor het Muziekfeest van het Jaar 2020 blijven geldig voor het Muziekfeest van het Jaar 2021. Alle kaartkopers ontvangen hierover binnenkort een mail.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Line-up 2021

We hebben ook goed nieuws! Op 11 december 2021 gaan we knallend het nieuwjaar in met onder anderen André Hazes, Snollebollekes, Jan Smit, Rolf Sanchez, Emma Heesters, Wilbert Pigmans, Django Wagner, Jeffrey Heesen, Henk Dissel, Mart Hoogkamer en vele anderen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Over het Muziekfeest van het Jaar

Het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome is het grootste eindejaars spektakel van Nederland, met muziek van eigen bodem. Van levenslied tot Nederpop, van kroeghits tot de mooiste ballads. Op het Muziekfeest van het Jaar hoef je niet te kiezen! De artiesten spelen met een groot symfonisch orkest onder begeleiding van Marcel Fisser.

Foto: Ben Houdijk/ AVROTROS