Muziekfeest van het Jaar

Ruth Jacott toegevoegd aan de line-up van het Muziekfeest van het Jaar

foto: Sterren NL/ AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Ruth Jacott toegevoegd aan de line-up van het Muziekfeest van het Jaar

Over iets meer dan 100 dagen is het ein-de-lijk zover; dan vieren we met z'n allen het nieuwe jaar in de Ziggo Dome in Amsterdam tijdens het Muziekfeest van het Jaar. Vandaag is Ruth Jacott toegevoegd aan de line-up.

Het is voor Ruth Jacott niet de eerste keer dat ze op het Muziekfeest van het Jaar staat. In 2018 was ze ook al eens van de partij. Samen met Edsilia Rombley zette ze de Ziggo Dome op z'n kop met een Songfestival-meldey.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Line-up

Naast Ruth Jacott zijn er nog tal van artiesten die samen het nieuwe jaar inluiden tijdens het Muziekfeest van het Jaar.

De line-up tot nu toe is als volgt: André Hazes, Mart Hoogkamer, Rolf Sanchez, Tino Martin, Emma Heesters, Jeroen van der Boom, Ruth Jacott, Snollebollekes, Frans Duijts, Django Wagner, Donnie, René Karst, John West, Jeffrey Heesen, Henk Dissel, Yves Berendse en Wilbert Pigmans.

De presentatie van het Muziekfeest ligt in handen van Mister Muziekfeest Jan Smit.

Muziekfeest van het Jaar 2021

Het Muziekfeest van het Jaar vindt dit jaar op 10 en 11 december plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam. Wil je de opnames van dit bijzondere eindejaarsspektakel bijwonen? Check dan www.muziekfeestvanhetjaar.nl!