Muziekfeest van het Jaar

Sterren NL Radio op FM-frequentie tijdens het Muziekfeest van het Jaar

foto: Sterren NL
  1. Nieuwschevron right
  2. Sterren NL Radio op FM-frequentie tijdens het Muziekfeest van het Jaar

Tijdens het Muziekfeest van het Jaar zal Sterren NL Radio in Amsterdam en omstreken te ontvangen zijn op FM 88.4 Mhz. Vanaf vrijdagochtend tot en met zondagochtend wordt er radio gemaakt op de frequentie.

Backstage

Tijdens het Muziekfeest van het Jaar zal Sterren NL Radio backstage radiomaken en verslag doen van het Muziekfeest van het Jaar. Zo schuiven verschillende artiesten aan die 's avonds op het grote podium in de ZiggoDome staan. Marcel de Vries, Jan Paparazzi, Emilie Sleven, Corné Klijn, Chantal Hutten en Perry Kramps wisselen elkaar af en houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het Muziekfeest van het Jaar.

Uitzendingen

Op vrijdag 8 december luister je tussen 16.00 - 01.00 uur naar Sterren NL vanaf het Muziekfeest van het Jaar via DAB+, de gratis Sterren NL App, de website nposterren.nl en op 88,4 FM! Op zaterdag 9 december beginnen we iets later en luister je vanaf 18.00 uur naar Sterren NL Radio.

Zo kun je dus thuis vanaf je bank ook meegenieten van de sfeer backstage of luister je na het concert naar de afterparty op Sterren NL Radio!