Jan Paparazzi Show

Senna: "Ik wil komend jaar ook graag voor andere artiesten schrijven"

foto: Sterren NL
  1. Nieuwschevron right
  2. Senna: "Ik wil komend jaar ook graag voor andere artiesten schrijven"

De talentvolle zangeres Senna was vanmiddag te gast bij de Jan Paparazzi Show. Het ging over haar nieuwe single Je had me voor even en haar ambities in 2024.

Muziek maken voor andere artiesten

Senna is inmiddels al een tijdje flink aan de weg aan het timmeren in de muziekwereld. Zo deed ze mee aan We want more, stond ze meermaals op het Muziekfeest op het Plein en was ze afgelopen zondag nog te zien op televisie tijdens het Muziekfeest van het Jaar.

Logisch dus dat Jan Paparazzi vroeg naar de ambities van de jonge zangeres. Naast dat Senna door wil gaan met haar eigen muziek, heeft ze nog een doel voor in het nieuwe jaar: muziek schrijven voor andere artiesten. Eerder hintte Senna al eens op deze ambitie in gesprek met Emilie Sleven.

Samenwerkingen

Afgelopen jaar heeft Senna een aantal hits gescoord. Één van deze hits was Altijd feest samen met Frans Duijts. Voor een nieuwe samenwerking met Frans staat Senna zeker open, al lijken andere samenwerkingen haar ook heel leuk. Tino Martin, Mart Hoogkamer en Marco Schuitmaker staan hoog op haar lijstje.

Quote

"Ik zou het fantastisch vinden om met Tino Martin een duet te zingen"

Senna

Sterren NL-rad

Zoals altijd op woensdagmiddag slingert Jan Paparazzi aan het Sterren NL-rad. Dit levert vaak leuke vragen en antwoorden op. Het rad bepaalde dat de angsten van Senna ter sprake kwamen. Zo is Senna bang voor insecten en beestjes. Ze heeft echter nog een grotere angst, ze is namelijk bang voor vlinders.

Ook kwam er nog een heel bijzonder feit ter sprake. Senna's opa is namelijk profvoetballer geweest en heeft niet met de minste voetballers gespeeld.

Quote

"Mijn opa heeft samengespeeld met Johan Cruyff"

Senna over de profcarrière van haar opa

Je had me voor even

Haar nieuwe single Je had me voor even is Senna's nieuwe single en deze week de Paradeplaat bij Sterren NL Radio. Jan heeft nog meer heugelijk nieuws voor Senna, ze komt aanstaande vrijdag namelijk nieuw binnen in de Sterren NL Top 25.

Bekijk de videoclip hier.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.