Jan Paparazzi Show

René Karst laat een stukje van zijn nieuwe single 'Drink het leven' horen

foto: Sterren NL
  1. Nieuwschevron right
  2. René Karst laat een stukje van zijn nieuwe single 'Drink het leven' horen

Het was weer een feestje tijdens de Jan Paparazzi show. En wie zegt feestje, zegt René Karst. René vertelde over een etentje met Ammar en liet een stukje horen van zijn nieuwe single die volgende week uitkomt.

Drink het leven

Hoewel het nummer volgende week pas uitkomt, kregen wij bij Sterren NL al een kleine primeur van René's nieuwe liedje Drink het leven.

"Het is een lekker up tempo nummer waar de kroeg weer helemaal op los gaat." aldus René Karst. Benieuwd naar het liedje, dan moet je helaas nog heel eventjes geduld hebben. Op 19 april aanstaande kun je jezelf helemaal laten gaan op Drink het leven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ammar

Na aanleiding van Ammars hit Te makkelijk verliefd bespraken Jan en René het etentje met Ammar.

"Ik heb een tijdje geleden met hem gegeten. Het is echt een leuke jongen. Ik had een liedje liggen dat ik hem wilde laten horen om te kijken of dat wat voor hem is. Toen dachten we, we gaan gelijk een hapje eten. Hij vond het een heel mooi liedje, maar wat hij gaat doen moet je aan Ammar zelf vragen."

Later komt de kater

Al een aantal weken is het liedje later komt de kater te vinden in de Sterren NL Top 25. Momenteel staat de hit op nummer 2 in de Top 25 lijst.

Bekijk de complete lijst hier

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.