Jan Paparazzi Show

Stef Ekkel verrast Jan Paparazzi en Sterren NL met platina plaat

foto: Sterren NL
  1. Nieuwschevron right
  2. Stef Ekkel verrast Jan Paparazzi en Sterren NL met platina plaat

Wat een vrolijkheid vanmiddag in de Jan Paparazzi Show! Stef Ekkel was te gast om te praten over zijn nieuwe single, het ging over zijn carrière en Stef Ekkel overhandigde een platina plaat aan Sterren NL voor zijn superhit Jammer dan.

Jammer dan

Jammer dan is nog steeds een grote hit onder het publiek. Mede doordat het nummer nog steeds mateloos populair is, heeft het inmiddels de platina status. ''Jammer dan haalt nog steeds 130.000 streams per week, ik ben er ontzettend blij mee. Als dank voor jullie support wil ik graag deze platina plaat overhandigen aan Sterren NL Radio'', aldus Stef Ekkel.

Quote

Het nummer is iets anders dan mijn andere nummers en daardoor bereikt het denk ik een breder publiek.

Stef Ekkel over 'Jammer dan'

25 jaar in het vak

Stef Ekkel is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige muziekwereld. Sinds 1998 is Stef Ekkel al bezig als zanger. Eerst begon hij via een kennis in een café, daarna is het balletje echt gaan rollen. Zijn debuutsingle, Op een terrasje, was het startschot van een succesvolle carrière.

Quote

Het is voor het eerst in een lange tijd dat ik weer een cover uitbreng. Ik vind het een mooie aanvulling op mijn repertoire.

Stef Ekkel over zijn nieuwe single

Wordt nooit verliefd

De nieuwe single van Stef Ekkel, Wordt nooit verliefd, is inmiddels een tijdje uit en hij doet het ook goed in onze Top 25. Het origineel is van Louis Davids. Het nummer spookte al een tijdje rond in Stef's hoofd, uiteindelijk besloot hij het nummer uit te brengen.

Bekijk de videoclip hier.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.