Jan Paparazzi Show

Raymon Hermans: “Als je je droom achterna gaat, dan kan het niet anders dan mooi zijn”

foto: Sterren NL
  1. Nieuwschevron right
  2. Raymon Hermans: “Als je je droom achterna gaat, dan kan het niet anders dan mooi zijn”

Vanmiddag was Raymon Hermans te gast in de Jan Paparazzi Show. Hier vertelde hij onder andere over zijn single Ja en zijn passie voor Nederlandse muziek.

Raymon Hermans' passie voor muziek begon al op jonge leeftijd. “Hollandse muziek is voor mij altijd een fascinatie geweest. In de tijd van Frans Bauer’s Heb je even voor mij, stond ik in mijn slaapkamer met dat liedje mee te doen alsof ik Frans Bauer was. Toen dacht ik, dat wil ik ook.”

Stip op de horizon

Wanneer Jan vraagt waar zijn stip op de horizon is wat betreft zijn muzikale carrière, weet Raymon al gauw een antwoord: “Mijn stip op de horizon is een eigen concert of een hit op de radio die echt iedereen kent, van chirurg tot bouwvakker tot advocaat, echt iedereen. Als je je droom achterna gaat dan kan het niet anders dan mooi zijn”

Ja

De single Ja lag eigenlijk al enige tijd op de plank. “Het nummer heb ik zelf geschreven met Quincy Wilson in corona tijd. Eigenlijk is het nummer ontstaan naar aanleiding van een bruiloft van vrienden van ons. Ik dacht hoe mooi zou het zijn dat als de volgende keer iemand trouwt, of als ik zelf ga trouwen, dat je zo'n liedje hebt."

Toch bleef het liedje nog een paar jaar op de plank liggen. Maar Raymon vond dat er wel iets mee moest gebeuren. "Toen besloot ik het nummer uit te brengen en ik krijg zo veel mooie reacties. Ik krijg verhalen toegestuurd op Instagram. Iemand heeft een aanzoek geregeld op dit nummer en ook op bruiloften wordt het nummer gedraaid. Er zit echt emotie in dit nummer en dat is zo mooi.” Verteld Raymon.

Benieuwd naar het hele gesprek? Luister dan naar het fragment hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.