Jan Paparazzi Show

Vinzzent: "Er komt een duet aan met Stef Ekkel"

foto: Sterren NL
  1. Nieuwschevron right
  2. Vinzzent: "Er komt een duet aan met Stef Ekkel"

De altijd goedlachse Vinzzent was vanmiddag te gast in de Jan Paparazzi show. Het ging over zijn nieuwe single, de samenwerking met Jeffrey Parmentier en Vinzzent had ook nog een primeurtje.

Stef Ekkel

Vinzzent kwam binnen met een primeur. Vinzzent heeft namelijk samen met Stef Ekkel een nieuwe plaat opgenomen: Nog eentje dan. Volgens Vinzzent is het een gezellig vrolijk liedje. Het is nog niet zeker, maar waarschijnlijk komt het nummer in het voorjaar uit.

Luister hier alvast naar het kleine voorproefje dan Vinzzent liet horen.

Quote

"Het is een gezellig vrolijk liedje en onze stemmen passen mooi bij elkaar".

Vinzzent over nieuwe single met Stef Ekkel.

Alles komt goed

Alles komt goed is sinds november 2023 uit. Inmiddels heeft Alles komt goed ook de Sterren NL Top 25 bereikt. Afgelopen vrijdag stond hij bij de Sterren NL Top 25 met Jan Paparazzi op plaats 23.

Bekijk hier de videoclip van Alles komt goed.

Quote

"De melodie en de tekst liet mij maar niet los en ik heb besloten het nummer op te nemen".

Vinzzent

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hey Parmentier

Momenteel is Vinzzent vertegenwoordigt in de Sterren NL Top 25 met Hey Parmentier. Het nummer is ontstaan nadat Jeffrey Parmentier en Vinzzent elkaar spraken over een nieuwe single. Omdat Jeffrey niet super kan zingen, is zijn trompet goed te horen in het nummer.

Over de titel zegt Vinzzent het volgende: "Parmentier is een prachtige naam waar ook goed op te rijmen is, vandaar dat we voor deze titel hebben gekozen".

Bekijk hier de videoclip.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jack Jersey

Wat weinig mensen weten is dat Vinzzent verre familie is van Jack de Nijs, beter bekend als Jack Jersey. Jack Jersey was een succesvolle componist, producent en tevens zanger. Als componist werkte hij onder anderen samen met de Zangeres Zonder Naam, Frank & Mirella en Arne Jansen.