Jan Paparazzi Show

René Froger: "De bakker staat naast de minister-president, bij de Toppers is iedereen één"

foto: Sterren NL
  1. Nieuwschevron right
  2. René Froger: "De bakker staat naast de minister-president, bij de Toppers is iedereen één"

Het was weer gezellig tijdens de Jan Paparazzi Show! René Froger was te gast in de Sterren NL studio waar hij onder andere vertelde over Toppers in Concert en de Topcast.

Toppers in Concert

Volgend weekend is het zo ver, dan zetten de Toppers de Johan Cruijff ArenA op z'n kop. Vrijdag, zaterdag en zondag is het stadion gevuld met feestelijk publiek in tropische sferen. "Er is voor ieder wat wils,'' vertelt René bij Jan in de studio. ''We denken over iedereen na en kiezen liedjes die iedereen mee kan zingen. Wij zeggen altijd; de bakker staat naast de minister-president, bij ons is iedereen één."

Hoewel de Toppers elke avond tot een gigantisch feest weten te brengen, treden ook veel gastartiesten op. Zo hullen Donnie en Marco Schuitmaker zich in een Hawaii-blouse. Maar ook Kris Kross Amsterdam, Emma Heesters en de Vengaboys bouwen de ArenA om tot een Tropisch Paradijs.

Topcast

Zeg je de Toppers, dan zeg je gezelligheid. Daarom vonden de Toppers het de hoogste tijd om met z'n vieren een podcast op te nemen. "We hebben de camera aangezet en zijn gaan praten over De Toppers. Gewoon over koetjes en kalfjes en zonder blad voor de mond. Er zitten ook uitspraken in waarvan ik achteraf denk: had ik dit wel moeten zeggen?"

Nieuw programma voor René en Natasja

Naast de Toppers heeft René ook ander leuk nieuws. Samen met Natasja gaat het koppel een klusprogramma presenteren. ''De huizenmarkt is momenteel echt een drama voor alles en iedereen. In dit programma nemen stellen het tegen elkaar op tijdens de verbouwing van een huis op De Veluwe. Met als einddoel dat één stel er uiteindelijk vijf jaar lang gratis mag blijven wonen'', vertelt René.

Afgelopen december stond René Froger nog in de Ziggo Dome tijdens het Muziekfeest van het Jaar. Hier zong hij onder andere Bon gepakt met Donnie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.