Emilie Sleven

Jeffrey Heesen lanceert zijn eigen waxlijn: “Ook voor vrouwen!”

foto: Sterren NL/ AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Jeffrey Heesen lanceert zijn eigen waxlijn: “Ook voor vrouwen!”

Jeffrey Heesen is een bezige bij. Op Instagram deelt de zanger allerlei hints waar hij momenteel mee bezig is. Emilie Sleven belde met de Brabander om te vragen waar de hints nou allemaal naar toewijzen.

Jeffrey Heesen lanceert zijn eigen haarwax lijn: "Ook voor vrouwen!"

Jeffrey is met iets bezig, wat je niet zo snel zal verwachten. “Ik heb me de afgelopen tijd bezig gehouden met iets wat totaal niet met muziek te maken heeft”, vertelt Jeffrey. “Vanavond lanceer ik mijn eigen haarwax.”

De wax is niet alleen voor de mannen, vertelt Jeffrey: “Een tipje van Riekie (red. Jeffrey’s vriendin). Een druppeltje in de wenkbrauwen doet wonderen.”

Concert

Op muzikaal gebied zit Jeffrey ook niet stil. Onlangs lanceerde Jeffrey zijn nieuwe single Bailando. “Daarnaast ben ik momenteel druk bezig met de voorbereidingen van mijn eigen concert in 013 in Tilburg”, vertelt Jeffrey.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mart Hoogkamer

Naast zijn eigen muziek, is Jeffrey ook druk bezig met muziek voor andere artiesten. Zo heeft hij de nieuwe single van Mart Hoogkamer met de naam Vergeet nooit waar je vandaan komt geschreven.

“Ik heb het nummer samen met Mart Hoogkamer bij mij thuis geschreven. Tussen de blikjes cola, bakjes koffie en een frietje”, aldus Jeffrey. De nieuwe single van Mart komt volgende week uit.