Nummer

Altijd feest - Frans Duijts & Senna

  1. Muziekchevron right
  2. Nummerschevron right
  3. Altijd feest

Frans Duijts en Senna zijn toe aan een mooi feest en bezingen dit dan ook op hun nieuwste single ‘Altijd Feest’. Dit lang gedroomde duet is een warm en vrolijk levenslied geworden, op het snijvlak van Hollands en Pop. Frans Duijts heeft met zijn inmiddels 18 jaar ervaring in het vak een getraind oor voor talent en vond het daarom ook hartstikke leuk om een lied uit te brengen met de 18-jarige talentvolle Senna.

Frans Duijts: “Sinds ik Senna voor het eerst zag bij het populaire Tv-programma ‘We Want More’ viel ze meteen op. Ik vind het ontzettend leuk dat we de kans krijgen om nu samen te doen wat we beiden het allerleukste vinden: muziek maken! Ik denk dat Senna een hele mooie lange carrière tegemoet gaat.’’

In de bijbehorende videoclip zijn Senna en Frans Duijts samen bij producer John Dirne in de studio aan het werk te zien. De beelden zijn opgenomen toen ze daadwerkelijk de single aan het inzingen waren. “Met Frans is het meteen zo gezellig. Hij heeft zo veel ervaring en om dit met hem te mogen zingen is voor mij een eer! Het was enorm leuk om samen in de studio aan dit nummer te werken en ik denk dat je ons plezier ook echt terug kan horen in het nummer”, aldus Senna.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.