Artiest

Vieze Jack - Biografie

  1. Muziekchevron right
  2. Artiestenchevron right
  3. Vieze Jack
Vieze Jack is een carnavalsact die in 2013 is ontstaan. Hij kiest ieder jaar een nieuw beroep en zet daarmee de tent op z’n kop! Je kan Jack kennen van ‘Captain Jack’, ‘Brandweerman Jack’ & ‘De Hut Verbouwen’. Met Jack op het podium is het altijd één groot feest!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Naam: Vieze Jack
Datum van ontstaan: 2013
Genre: Carnaval
Grootste hits: Captain Jack, Brandweerman Jack & De Hut Verbouwen

Wie is Vieze Jack?
Jack is een carnavalsact die het niet zo heeft op hygiëne, vandaar de naam ‘Vieze Jack’. Vanaf 2013 is Jack bezig met het opbouwen van een carrière en dat lukt hem aardig. Met zijn jaren van podiumervaring en zijn danseressen de ‘Jacketietas’ maakt hij er binnen no-time een feest van!

Ik ben Jack

Jack brengt zijn eerste single in 2013 uit. Met het nummer ‘Ik ben Jack’ maakt hij een indrukwekkend debuut en weet iedereen meteen wie Jack is.

Captain Jack

In 2016 gaat Jack door het leven als kapitein en brengt hij het nummer ‘Captain Jack’ uit. Het nummer gaat door het dak heen en Jack scoort zijn eerste hit! In totaal is ‘Captain Jack’ al meer dan 7,5 miljoen keer gestreamd op Youtube en Spotify.

Brandweerman, Stuntpiloot en Conducteur
Jack is van alle markten thuis! In 2017 staat hij de hulpdiensten bij, hij gaat dit jaar namelijk als brandweerman door het leven. Hij brengt het nummer ‘Brandweerman Jack’ uit en gaat alle feesttenten langs om de boel eens goed te blussen. Jack heeft geen vliegangst en dat laat hij ons in 2018 zien. Met de single ‘Stuntpiloot Jack’ vliegt hij van podium naar podium om de tent op de kop te zetten! In 2019 besluit Jack om op de trein te stappen als conducteur. Met het nummer ‘De Jack Express’ dendert hij langs alle feesten in het land om er een gekkenhuis van te maken.

De hut verbouwen
Jack stopt in 2020 met zijn ‘Jack Express’ bij een feesttent die wel een opknapbeurt kan gebruiken. Hij trekt z’n bouwvakkers outfit aan en besluit om de hut eens even goed te verbouwen. Met het nummer ‘De hut verbouwen’ verbouwt hij iedere feesttent waar hij mag optreden. Jack vliegt op zijn sloopkogel naar de eerste plaats in de iTunes hitlijst.

Lekker knallen!
Inmiddels heeft Jack alle feesttenten verbouwd in het land en duikt hij de weg op. Hij haalt zijn vrachtwagenrijbewijs en gaat in 2021 met de vrachtwagen de weg op.

Niet naar huis toe
In 2022 checkt Vieze Jack je in bij het Vieze Jack-hotel: "Laat je verwennen in het hotel van de meest sexy feest artiest van Nederland. Je mag pas naar huis zodra het dak eraf geblazen is..."

Nummers van Vieze Jack