Artiest

Naomi - Biografie

  1. Muziekchevron right
  2. Artiestenchevron right
  3. Naomi
De uit Leiden afkomstige zangeres Naomi heeft één passie en dat is zingen.

Toppers
In 2012 wordt Naomi uitgekozen door de Toppers (René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling) als één van de tien finalisten voor de Toppers Halftimeshow. Naomi’s passie voor het levenslied groeit en ze besluit verder te gaan in de Nederlandstalige muziek.

De slag om het Piratenfestijn
In april 2014 komt de single ‘Ik kan jou vergeten’ uit, geschreven door Jeffrey Weber. Nadat Naomi in december 2014 ‘De slag om het Piratenfestijn’ van Sterren.nl weet te winnen, mag zij met dit nummer optreden voor maar liefst 27.000 mensen op het Mega Piratenfestijn in het Gelredome. Na deze winst tekent Naomi in januari 2015 een platencontract bij CNR Music. In april van dat jaar verschijnt haar nieuwe single ‘Die eerste kus’ en daarna ‘Jij alleen’.

Comeback

Door privé omstandigheden neemt Naomi vanaf 2017 een time-out. In juni 2020 besluit Naomi haar zangcarrière weer op te pakken en er weer volledig voor te gaan. Op 3 november van dat jaar komt haar single ‘Als het weer weekend Is’ uit, geschreven en geproduceerd door Emile Hartkamp en Norus Padidar. Naomi wil met deze single een comeback maken en zich weer laten horen in het land.

Een opvolger komt op 4 juni 2021 met de titel ‘Als het zonnetje weer schijnt’. Deze single is een mooi begin naar de weer iets normalere wereld en het dagelijks leven dat we gewend waren. Een vrolijk, zomers nummer.

Op 27 oktober 2021 brengt ze de single ‘Nog niet naar huis’ uit. In deze tijd heeft iedereen behoefte aan een gezellig onbekommerd feestje en daar hoor deze heerlijke feestknaller zeker bij.