Fragment

Roy Donders laat zich niet in hokjes plaatsen: "Ik ben gewoon Roy"

  1. Fragmentenchevron right
  2. Roy Donders laat zich niet in hokjes plaatsen: "Ik ben gewoon Roy"

Woensdagmiddag 16 november schoof zanger en stylist van het Zuiden, Roy Donders, aan in de Jan Paparazzi Show. De zanger vertelde over alle vooroordelen die hij over zich heen krijgt, zijn grote liefde, muziek en veel meer... Luister hier het fragment:

Liefde kent geen grenzen 

Roy vindt dat Nederland graag mensen in hokjes plaatst. Ik ben gewoon Roy, zei hij. Hij was al lange tijd bevriend met zijn huidige vriendin Michelle voordat zij een liefdesrelatie begonnen. Of Roy te lang heeft gewacht met een hetero-relatie weet hij niet. Michelle maakte een nieuw gevoel in hem los en gelukkig hij ook in haar. Ondanks zij beide dachten dat het een onmogelijke liefde was is het toch opgebloeid.  Roy geniet van zijn rol als bonusvader, spoedig ook van hun eigen liefdesbaby. 

Vlogger 

Sinds 2 maanden is de zanger gestart met het vastleggen van zijn leven op You-Tube. De vlogger in spe vindt het belangrijk zichzelf te zijn op camera en zijn volgers lekker mee te nemen naar zijn optredens, gezellige uitjes en nog veel meer. Zo ook naar de Jan Paparazzi Show!  

Huispakken

Jan Paparazzi vroeg of Roy nog nieuwe huispakken op de planning heeft nu het binnen en buiten wat kouder wordt. Roy heeft hier nog geen ideeën over ongeacht het stijlen van mode voor altijd door zijn bloed zal stromen.

Quote

Misschien volgend jaar...

Roy Donders 

Roy Donders - Liefde kent geen grenzen

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.