Fragment

Frans Bauer kijkt uit naar zijn theatertour: "Ik kan wel weer 4.5 uur zingen per avond als het moet!"

  1. Fragmentenchevron right
  2. Frans Bauer kijkt uit naar zijn theatertour: "Ik kan wel weer 4.5 uur zingen per avond als het moet!"

Woensdagmiddag was Frans Bauer te gast in de Jan Paparazzi Show. Frans heeft onlangs een nieuwe single uitgebracht genaamd Waar m'n vrienden zijn, een nummer met een bijzonder verhaal. Daarnaast vertelde Frans over zijn theatertour die binnenkort weer van start gaat.

Frans Bauer is weer volop aan de slag gegaan na de coronacrisis. Zo was hij onlangs te zien als jurylid in The Voice Senior en heeft hij zijn eigen televisieprogramma genaamd Tour de Frans.

Binnenkort gaat de theatertour van Frans weer van start. Fans kunnen zo'n 2.5 uur genieten van de grootste hits van Frans, maar ook van kleine mooie liedjes.

"Het leuke is, is dat Sieneke gastartiest is in de show", vertelt Frans. "Ik heb de afgelopen tijd zo lang stilgezeten Jan, ik kan wel 4.5 uur per avond zingen als het moet!"

Gitarencollectie

Iedere week geeft Jan Paparazzi een slinger aan het vragenrad. Op de vraag Wat veel mensen niet over mij weten blijkt dat Frans Bauer een stille liefde heeft voor gitaren! "Ik speel op gitaren, ik speel op gitaren. Ik heb zoveel gitaren... Maris zegt altijd 'Wat is hier nou de bedoeling van'", aldus Frans.

Waar m'n vrienden zijn

Vorige week bracht Frans Bauer zijn nieuwe single uit, genaamd Waar m'n vrienden zijn.

Het nummer is geschreven door de 3JS. "Het is een liedje waar ik heel trots op ben, omdat het nummer echt ontstaan is uit vriendschap", vertelt Frans. "Ik kreeg een belletje van Jan Dulles dat hij een liedje had geschreven aan de hand van al onze gesprekken die we hebben gehad in mijn televisieprogramma."

Vorige week had Frans Bauer met Waar m'n vrienden zijn de Paradeplaat op Sterren NL Radio. "Elke keer als ik het liedje zing betrap ik mijzelf erop dat ik blij word. Ik ben er trots op dat Jan en Jaap dit nummer voor mij geschreven hebben. De Palingsound en de Bauersound door elkaar gehusseld", sluit Frans af.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.