Fragment

Mart: Ik was zo zenuwachtig, ik ben 8 kilo afgevallen!

foto: Rosoriginalfoto: Rosoriginal
  1. Fragmentenchevron right
  2. Mart: Ik was zo zenuwachtig, ik ben 8 kilo afgevallen!

Afgelopen weekend stond Mart Hoogkamer in Rotterdam Ahoy voor zijn eerste grote concerten. Emilie sprak hem vandaag aan de telefoon om te vragen hoe hij het heeft ervaren.

Afgevallen

Zo vertelde Mart aan Emilie dat hij zo zenuwachtig was, dat hij 8 à 9 kilo is afgevallen. 

Quote

Jennifer was alleen maar top aan het koken. Ze maakte de beste ossenhaas, maar na 7 happen zat ik gewoon vol.

Mart Hoogkamer

Inmiddels is hij het allemaal alweer aan het inhalen en kan hij weer normaal eten. Luister hier naar het interview:

Haat-liefde relatie

Mart heeft zijn hele show zelf bedacht. Zo was zijn familie ook veelvuldig aanwezig tijdens zijn concert. Samen met zijn broertje Luciano zong hij een duet. Ook zong hij speciaal een liedje voor zijn moeder vanaf het VIP-dek in Ahoy. Over zijn vader zegt Mart: "we hebben een haat-liefde relatie. Tijdens de repetities was het vooral een haat-verhouding. Maar uiteindelijk heb ik voor hem een Hazes-medley gezongen, want daar is hij gek op." De handkus van zijn vader tijdens de medley zei genoeg. 

Toekomstplannen

De toekomst ziet er voor Mart goed uit. Zo is hij genomineerd voor een Edison award in de categorie Hollands. Vanavond weten we of hij er met de award vandoor gaat. Ook durft Emilie al vooruit te kijken en voorspelt dat Mart nog groter zal gaan. Mart geeft zelf aan dat hij eerst nog een paar keer in Ahoy wil staan en misschien daarna naar de Kuip in Rotterdam. "Eerst maar eens even genieten van al het moois van dit weekend en lekker op vakantie met Jennifer (vriendin van Mart).

Mart in Ahoy op NPO3

Was jeer helaas niet bij dit weekend of zou je het concert nog eens willen herbeleven? Dat kan! Op zaterdag 23 april zenden we een registratie van het concert uit om 22.00 uur op NPO3. Zet het in je agenda!