Fragment

Danny Froger: "Fallon wordt grote zus"

  1. Fragmentenchevron right
  2. Danny Froger: "Fallon wordt grote zus"

Op maandag 21 maart maakte Danny Froger op zijn Instagram bekend dat hij opnieuw vader wordt. Genoeg reden om even te bellen!

Juicekanaal

Emilie had via een online juicekanaal al een video gespot waarin Fallon, de dochter van Danny, een shirtje aanhad met ‘Ik word grote zus’. Wat blijkt... Danny’s vriendin Ann Dominique had de video op Instagram geplaatst zonder erbij na te denken dat Fallon dit shirtje aanhad. Nadat ze de video er razendsnel af had gehaald, was het al te laat. 

Aangezien nog niet alle familieleden en vrienden op de hoogte waren, hebben ze al hun dierbaren snel ingelicht met het waanzinnige nieuws. Daarna mocht iedereen het weten.

Twaalf weken

Emilie vroeg uiteraard ook aan Ann Dominique hoe ze zich voelt: “Ik voel me goed. Ik ben nu twaalf weken.” Zelf denkt Ann Dominique dat het weer een meisje wordt: “Maar een jongetje vind ik ook heel leuk hoor. Het maakt me niks uit”, aldus de zwangere vriendin van Danny. 

Fallon

En Fallon? Die snapt nog niet helemaal dat ze grote zus wordt. Wel weet ze dat ‘mama’ een baby in de buik heeft. Luister hier naar het fragment:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.