Alpe d'HuZes op 5: de tussenstand


Bert en Henkjan trekken als team op

30 mei 2017 13:51

Ruim 10 miljoen euro is tot nu toe binnengehaald voor het KWF!

Heftig

Dit werd rond 20:00 bekend gemaakt op NPO Radio 5. Het was een onstuimige dag: nooit eerder moest de koers eerder stopgezet worden, dit kwam door ernstig noodweer.

Eindbedrag

In september wordt het eindbedrag van all sponsorritten en inzamelingen van Alpe d'HuZes 2017 bekend gemaakt.

Maak het mee

Wil je de fragmenten, foto's en filmpjes van deze bijzondere dag nog eens zien?

Bekijk ze op ons Liveblog!Laat een reactie achter
Plaats reactie3 reacties

Geschreven door:  

Bert van de Kieft

1 juni 2017 - 22:16 uur

Geweldig genoten vandaag. Wat een mooi programma over de Alpe du Zes! Top iedereen!!!!


Geschreven door:  

HeleenvanderLinden

1 juni 2017 - 17:33 uur

Mooi, al die aandacht voor de Alpe d Huzes, maar weten jullie dat zaterdag as. de roparun weer begint, een estafetteloop die oorspronkelijk van Rotterdam naar Parijs ging, maar nu al een aantal jaar ook van Hamburg naar Rotterdam . Er zijn talloze teams van bedrijven, scholen, brandweer, politie, noem maar op, die meedoen vanuit het hele land en die worden gesponsord door particulieren en andere bedrijven. Alles georganiseerd door vrijwilligers. De deelnemers lopen of fietsen om beurten een aantal kilometer en worden in de loop van 2e Pinksterdag terug verwacht en groots onthaald in Rotterdam op de Coolsingel. De gehele opbrengst komt ten goede van het KWF en dus ook oa. naar de Danïel Den Hoed kliniek waar de lopers op maandag ook langs komen, ieder jaar weer is dat een zeer emotioneel moment.


Geschreven door:  

Nel

31 mei 2017 - 14:59 uur

Het is fantastisch dat er mensen zijn die de Alpe d'HuZes beklimmen voor dit goede doel. Ook wil ik de aandacht vestigen dat komende Pinksteren er vele duizenden mensen , in team verband, afreizen naar Parijs en Hamburg om de estafette-loop te lopen naar Rotterdam (dag en nacht). De teams bestaat uit lopers, fietsers, masseurs, mensen die voor eten en drinken zorgen en nog meer. Ieder team haalt geld op voor mensen met kanker. www.roparun.nl