Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Glennis Grace

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Glennis Grace

De muzikale lunchgast van vandaag is niemand minder dan Glennis Grace! De zangeres was er een tijdje uit, maar is nu helemaal terug met nieuwe muziek. Daniël Dekker sprak de zangeres over haar nieuwe single 'Zeg Niks', hoe ze terug kijkt op haar veroordeling en wat haar muzikale planning voor de rest van 2024 is.

Glennis Grace kijkt terug op een gekke periode na haar veroordeling voor geweld in een supermarkt eind 2022. Ze kon weinig doen en durfde niet de straat over. De zangeres erkent dat ze iets idioots heeft gedaan en ze vertelt dat ze flink op de blaren heeft gezeten. Zo heeft Grace een taakstraf van 200 uur gedaan op een begraafplaats. Na die periode, was het eerste optreden voor Glennis Grace bijzonder. Zingen is een soort therapie, vertelt ze. Grace is dan ook blij dat ze weer terug is met nieuwe muziek.

Groot nieuws in de studio! Glennis Grace onthuld dat ze dit jaar weer een Whitney Tribute gaat geven. Het concert staat gepland op 6 oktober in AFAS Live en op 2 april gaat om 10:00 uur de kaartverkoop van start. Hoe de tribute van dit jaar er precies uit gaat zien, weet Glennis Grace nog niet. Al vertelt ze dat het zoals altijd een groot spektakel zal worden vol dansers en odes aan Whitney Houston.

De nieuwe single van Glennis Grace heet 'Zeg Niks' en gaat over de wijze van pijn en twijfel van een relatie die op sterven na dood is. De song markeert een nieuw hoofdstuk in de zangcarrière van Grace, want ze heeft onlangs een contract getekend bij NRGY Music. 'Zeg Niks' is al een paar jaar in de maak. Steker nog, Glennis Grace vertelt dat ze drie jaar geleden een sample liet horen aan Daniël.