Los Vast, de reünie!

Muziekspektakel, 80s stijl

Live op NPO Radio 5! 21 september opent Jan Rietman de Week van de Jaren 80 met Los Vast, de reünie.images/2019/08/69da6f0e82.png


Meer informatie >>

MAX-presentator Jan Rietman:

“Ik ontving de afgelopen weken ontelbare enthousiaste reacties van luisteraars, fans én artiesten. Nu zijn we ook nog uitverkocht. Het gevoel van toen is helemaal terug, dat merk ik aan alles. Zandzakken voor de deur, want het wordt een topshow!”

Uitverkocht

Voor fans zonder kaartje is er natuurlijk ook nog een radio-uitzending. Van 10.00 tot 12.00 uur is het opwarmen geblazen met Op weg naar Los Vast op NPO Radio 5. Hierin spreken Henkjan Smits, Manuëla Kemp en vliegende verslaggever Bert Haandrikman met artiesten en publiek en laten ze luisteraars meegenieten van legendarische opnames van weleer.

Tussen 12.00 en 14.00 uur is het dan zover: op het oude tijdstip barst Los Vast, de reünie los!


Optredende artiesten zijn; Henk Westbroek, Nol Havens, Erik Mesie, Harry Slinger, George Baker, Frans Duijts, Jan & Anny, Lee Towers, Hans de Booij, Jan van der Meij, Rudy Bennett, Harry Sacksioni, Erwin Nyhoff en uiteraard de Los Vast Superband onder leiding van Jan Rietman.

Verder zijn er bijdragen van onder meer Roberto Jacketti & The Scooters, René Froger en Anita Meyer. 

Week van de Jaren 80

Van zaterdag 21 t/m vrijdag 27 september staat NPO Radio 5 volledig in het teken van de eighties, tijdens De Week van de jaren 80.


Los Vast, de reünie
Zaterdag 21 september 2019
10.00 tot 12.00 >> Op weg naar Los Vast
12.00 tot 14.00 >> Los vast, de reünie 


(Van dit evenement worden tv-opnames gemaakt.)


Wilt u meer weten over hoe we met uw gegevens omgaan, lees dan ons privacy statement