De Ultieme Lunchtip


Elke vrijdag ging Tineke op zoek naar de Ultieme Lunchtip.Hier kunt u alle lekkere gerechten vinden die het afgelopen jaar voorbij zijn gekomen. Eet smakelijk!

Vrijdag 30 augustus: exotische kleurrijke coleslaw van onze omroep Max kokkin Emina Zorlak, die deze zomer onze lunchtip heeft gemaakt. Dit was het laatste lunchtip gerecht.


Vrijdag 23 augustus: zuurkoolquesadilla's  van onze omroep Max kokkin Emina Zorlak, die deze zomer onze lunchtip maakt.


Vrijdag 16 augustus: pitabroodjes met rode bieten-bonenspread van onze omroep Max kokkin Emina Zorlak, die deze zomer onze lunchtip maakt.


Vrijdag 9 augustus: zomerse genotssoep met zalm, aardappel en broccoli van onze omroep Max kokkin Emina Zorlak, die deze zomer onze lunchtip maakt.


Vrijdag 2 augustus: quesedillas met oa gehakt, salsa en zure room van Madelon Walters die heerlijk kookt met haar Made By Lon Catering 


Vrijdag 26 juli: regenboogwraps van omroep Max kokkin Emina Zorlak, die elke vrijdag deze zomer onze lunchtip maakt!


Vrijdag 19 juli: venkelsalade met witte bonen, roquefort en amandelen van omroep Max kokkin Emina Zorlak, die elke vrijdag deze zomer onze lunchtip maakt!


Vrijdag 12 juli: frisse Vietnamese saladerolletjes van omroep Max kokkin Emina Zorlak, die elke vrijdag deze zomer onze lunchtip maakt!


Vrijdag 5 juli: heerlijke groene rosti van omroep Max kokkin Emina Zorlak, die elke vrijdag deze zomer onze lunchtip maakt!


Vrijdag 28 juni: geweldige mini high-tea hapjes, gemaakt door Fleur Gaarthuis van Fleurs Passie!


Vrijdag 21 juni: heerlijke mini-quiches met ham, kaas en prei gemaakt door Toine Mulder van groentespeciaalzaak Delicious Bussum-Blaricum


Vrijdag 14 juni: Warme crepes met vers fruit en zelfgemaakt ijs van Dimitri Asciutto


Vrijdag 7 juni: Kippensoep met o.a. bloemkool en gegrilde aubergine gemaakt door Herma Niekoop van Emmertje Soep


Vrijdag 31 mei: Crostini met zalmrilette met gemarineerde zalm in grapefruit en salsa van groene appel en dille  gemaakt door Charlotte Hansen van Solotti


Vrijdag 24 mei: Lunchsalade van zoete aardappel en bieten van kok Ronald Roos


Vrijdag 17 mei: Indonesische streetfood hapjes met Gado Gado en Sateh Maranggi van Stephen de Ruyter van Suara Gembira catering


Vrijdag 10 mei: Surinaamse broodjes Pom en Bakeljauw met Saoto soep van SuriMAM Cooking


Vrijdag 3 mei: zalmsandwich met zeesla en radijs plus heerlijke chlorellameringues van Creative Chef Anne Fleur Sanders


Vrijdag 26 april: vegetarische courgettecurry met koriander en cashewnoten van Maaike Kookt


Vrijdag 19 april: smaakvolle (glutenvrije en lactosevrije) quiche met pompoen van Marike Bol


Vrijdag 5 april: vegetarische rijkgevulde soep met verse groenten en kruiden van Michiel Sloff


Vrijdag 29 maart: Portobello gevuld met spinazie en citroenricotta op een bedje van rucola en balsamicostroop van Anouk Plug van L'Affetto in Bussum


Vrijdag 22 maart: Puntpaprika's gevuld met o.a. tonijn en olijven  uit het nieuwe kookboek 'Vis Uit Blik 2' van kok Bart van Olphen 


Vrijdag 15 maart: Kleine balletjes in Griekse tomaten-groentensaus, geserveerd op warm platbrood met hummus door Gereon de Leeuw


Vrijdag 8 maart: 'Tapas a la Maan': Caprese-spiesjes, Witlofschuitjes met Magor en gevulde Broodrolletjes van Manuela Kemp


Vrijdag 1 maart: wilde rijst-schotel met curry en verse groenten van eco-kok Eric van Veluwen


Vrijdag 22 februari: Griekse Courgettekroketjes met zelfgemaakte Tzatziki van Stefanos Theofanakis van MezeBar het Griekse eiland in Bussum


Vrijdag 8 februari: Broodje Burger a la Bruno met Souvenirs de France ingredienten van Bruno Bechard


Vrijdag 1 februari: Rilette van makreel op toast door Pieter Kok


Vrijdag 25 januari: Sushi door Dimitri Asciutto


Vrijdag 18 januari: Boerenkool Cake met Halloumi van Betina Oostveen- Betty's Kitchen:


Vrijdag 11 januari: Flatbread met za’atar en oregano van Merijn Tol


Vrijdag 4 januari: Dahl linzensoep uit India & broodmuffins van Carola Damen


Vrijdag 28 december: Gemarineerde zalm met hangop van geitenkwark van Antoine Hermans


Vrijdag 14 december: Bietencarpaccio met gekruide geitenkaaspuntjes van Marjolein Dubbers.


Vrijdag 7 december: Rode Uiensoep met borrelbrood met brie van Susan Aretz.


Vrijdag 23 november: Appelbollen met rode kool van Sandra Ysbrandy.


Vrijdag 16 november: Zuurkool pastrami tosti met desem brood van Serge van der Putten. 


Vrijdag 2 november: Pastinaak-mosterdsoep met gemengde paddenstoelen van Anne Marie Reuzenaar


Vrijdag 26 oktober: Pittige Pompoensoep door Betty van Bettyskitchen


Vrijdag 19 oktober: Tosti Chorizo door Jasper Kool


Vrijdag 12 oktober: Kalfsvleeskroket door Danny Jansen


Vrijdag 5 oktober: Aardappelmuffins door Karin Luiten


Vrijdag 21 september: Herfstige geitenkaas salade met een maple-mosterd-dressing door Etienne Ros


Vrijdag 14 september: Thaise noedelsalade met Teriyaki saus, garnalen en nori chips door Mounir Toub


Vrijdag 7 september: Griekse wraps door Sandra Ysbrandy


Vrijdag 31 augustus: Melanzane alla Parmigiana door Astrid de Nooij



Delen

Nieuwsbrief


Wilt u op de hoogte blijven van onze programma's? Wij versturen wekelijks de nieuwsbrief MAX op NPO Radio 5!
Meld u aan




Social media




Wil je informatie over hoe we met je gegevens omgaan, lees dan ons privacy statement