TinekeShow live muziek

Elke zaterdag genieten van lekkere muziek en feestelijk het weekend ingaan? Dat kan bij TinekeShow! Geniet van de leuke live muziek vanuit huis via NPO Radio 5 en Facebook!

Live muziek agenda TinekeShow

5 december: Op deze Sinterklaasdag komt Wolter Kroes zingen. Misschien wel een sinterklaasliedje!

12 december: De Nederlandse Simon and Garfunkel, Nick en Simon komen gezellig langs!

26 december: Ho ho ho! Op deze tweede Kerstdag komen de twee mannen van Lone Project bij Tineke op bezoek! Dat wordt leuk!

Volg de live optredens via de Facebookpagina van TinekeShow!

Bijwonen TinekeShow

TinekeShow hoopte dit najaar elke laatste zaterdag van de maand vanuit het Rosa Spier Huis in Laren te komen met live artiesten en natuurlijk weer (beperkt) publiek!

Maar helaas door de oplopende corona besmettingen en de aangescherpte regelgeving is dit voorlopig toch niet mogelijk. We hopen wellicht begin 2021 hier toch mee te kunnen starten op een veilige manier.

Houd deze pagina in de gaten voor updates en volg ons ook via de Facebookpagina van TinekeShow. Zo blijf je altijd op de hoogte van de ontwikkelingen. We hopen dat je in de tussentijd gezellig op de zaterdag blijft luisteren naar TinekeShow tussen 12 en 2, want natuurlijk is er volop lekkere (live) muziek en draait Tineke veel leuke Blijmakers van jou als luisteraar! 


Delen

Nieuwsbrief


Wilt u op de hoogte blijven van onze programma's? Wij versturen wekelijks de nieuwsbrief MAX op NPO Radio 5!
Meld u aan
Social media
Wil je informatie over hoe we met je gegevens omgaan, lees dan ons privacy statement