TinekeShow live: aanmelden

Elke vrijdag genieten van lekkere muziek en feestelijk het weekend ingaan? Dat kan bij TinekeShow! Voorheen kon je genieten als gast in de studio van de live muziek en de uitzending, maar dat is vanwege Corona nog niet mogelijk. Wel kun je genieten vanuit huis: via de radio en Facebook!

Beste TinekeShow gast,

Vanaf oktober zal TinekeShow elke laatste zaterdag van de maand live uitzenden vanuit het Galerie Cafe in het Rosa Spier Huis in Laren met artiesten. Dit alles is onder voorbehoud in verband met Corona en de richtlijnen die door het RIVM worden gegeven. 

Daarbij hopen we dan ook weer beperkt publiek toe te kunnen laten. Het aanmelden hiervoor gebeurt dan via deze aanmeldpagina, maar dit keer met vooraf een controle en je wordt van tevoren opgebeld. Het is belangrijk om te weten niet naar de locatie toe te komen als je niet bent gebeld of geen uitnodiging hebt gekregen. â€‹Toegang wordt geweigerd. 

Houd deze pagina in de gaten voor updates en volg ons via de Facebookpagina van TinekeShow. Zo blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen.Het worden weer speciale en gezellige uitzendingen! 

We hopen dat je in de tussentijd gezellig blijft luisteren naar TinekeShow tussen 12 en 2 op vrijdag en zaterdag, want natuurlijk wordt er volop lekkere muziek gedraaid door Tineke en draait zij veel leuke Blijmakers van jouw als luisteraar!

Vanaf 5 oktober is TinekeShow alleen nog op zaterdag tussen 12 en 2 te horen op NPO Radio 5! Op vrijdag tussen 12 en 2 hoor je Daniel Dekker met zijn lunchprogramma.

Vriendelijke groeten,

Team TinekeShow
Delen

Nieuwsbrief


Wilt u op de hoogte blijven van onze programma's? Wij versturen wekelijks de nieuwsbrief MAX op NPO Radio 5!
Meld u aan
Social media
Wil je informatie over hoe we met je gegevens omgaan, lees dan ons privacy statement