zaterdag 16 januari

Live bij TinekeShow!

Het weekend begint pas goed als je zaterdagmiddag tot 10 kunt tellen! Dat doe je gezellig samen met Tineke. Je hoort dan natuurlijk veel blijmakers, verzamelaars en de beste muziek!

Zaterdag 16 januari

TinekeShow op zaterdag betekent één groot feest! Ook op deze zaterdag kun je je blijmaker doorgeven door een app'je te sturen naar de studio, bellen mag natuurlijk ook! Dat kan via 0800-3000 555

Verder speelt Tineke de 3-in-1, een spelletje waarin je drie platen hoort over één onderwerp. Je kunt, als je wint, fantastische prijzen winnen! Ook belt Tineke elke week met Bouke van Gelderen, met hem duikt ze de Nederbeatgeschiedenis in.

Elke TinekeShow ontvangt Tineke een leuke artiest die natuurlijk ook komt optreden! Deze week zijn dat Eric Jacott en Marcel Bogarde van New Timeless. Zij brengen het beste van de jaren 70 en 80, en het mooiste van Motown, het platenlabel.

Helaas mogen we nog geen gasten uitnodigen, wel kun je live meekijken via de Facebookpagina van TinekeShow. Dat is leuk, want dan kun je tijdens het optreden precies zien wat er allemaal gebeurt!

Tot zaterdag 16 januari, bij Omroep MAX, op NPO Radio 5, én op Facebook! Gezellig!

Om dit Facebook-bericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Delen

Nieuwsbrief


Wilt u op de hoogte blijven van onze programma's? Wij versturen wekelijks de nieuwsbrief MAX op NPO Radio 5!
Meld u aan
Social media
Wil je informatie over hoe we met je gegevens omgaan, lees dan ons privacy statement